Esports

Pau Jagersma campió autonòmic Sub 16 en pes

Els atletes del CA Baleària Diànium van realitzar un excepcional campionat pujant tots al podi
Pau Jagersma en el podi / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme de Torrent es va convertir en l’escenari del Campionat Autonòmic individual Sub16 d’aire lliure. Amb la representació de 17 atletes classificats de l’equip EMA Dénia – CA Baleària Diànium, l’esdeveniment es va destacar per l’impressionant acompliment i la consecució de múltiples podis per part de l’equip.

Pau Jagersma es va alçar amb la medalla d’or en llançament de pes, demostrant la seua força i tècnica superior en esta exigent disciplina. Joan Buigues, per part seua, es va fer amb la medalla de plata en els 1.500 metres, obstacles, una prova que requerix tant resistència com agilitat.

Andreu Riera va pujar al podi amb un bronze en triple salt, mostrant la seua habilitat en una de les proves més desafiadores de l’atletisme. En les proves de velocitat, Maria DevesaYaiza Benítez van afegir dos bronzes més al palmarés de l’equip, en els 300 metres i 300 metres, barres respectivament.

Atletes de l’EMA Dénia-CA Baleària Diànium a Torrent | CA Baleària Diànium

La jornada va resultar ser excepcionalment positiva per al conjunt de Dénia, no sols per les medalles obtingudes, sinó també per l’esperit de millora contínua i competència sana exhibit pels joves atletes. Cadascun d’ells va competir amb l’objectiu de superar les seues marques personals i es van mesurar amb alguns dels millors talents autonòmics en les seues respectives categories.

Este campionat no sols reafirma l’alt nivell d’entrenament i preparació de la EMA Dénia – CA Baleària Diànium, sinó que també promou l’atletisme juvenil a la regió, inspirant a més joves a participar i a gaudir de l’esport en un entorn competitiu i saludable.

Amb estos resultats, el club continua la seua trajectòria d’èxit i es consolida com un referent en el foment de l’atletisme juvenil en l’àmbit autonòmic. Felicitacions a tots els atletes i entrenadors per un esdeveniment memorable i per representar tan dignament a Dénia en el panorama esportiu regional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *