Esports

Èxit Rotund en la Primera Prova de l’IX Torneig de Golf Dénia Ciutat Gastronòmica

La parella Escudero i Franco Linares es va destacar en el torneig, alçant-se amb la victòria gràcies a una impressionant suma de 52 punts
Guanyadors de l'IX Torneig de Golf Dénia Ciutat Gastronòmica jugat a Múrcia / La Sella Golf

L’IX Torneig de Golf Dénia Ciutat Gastronòmica va arrancar amb una competició vibrant el passat 13 de juliol en Roda Golf, Murcia. Amb la participació de 96 golfistes, l’esdeveniment no sols va omplir les expectatives sinó també les instal·lacions, marcant un ple total durant una temporada considerada baixa a Múrcia. Este torneig no sols servix com a plataforma per a la pràctica de l’esport, sinó també com una eficaç ferramenta per a promoure el turisme i la rica oferta gastronòmica de Dénia.

La parella formada per Escudero i Franco Linares es va destacar en el torneig, alçant-se amb la victòria gràcies a una impressionant suma de 52 punts, superant per tot just tres punts als seus més pròxims competidors. La jornada va estar impregnada de bon humor, i després de la intensa competència, els participants van gaudir d’un ambient relaxat i festiu en la magnífica terrassa de Roda Golf.

El lliurament de premis va ser un moment de celebració que va culminar amb un sorteig on molts dels assistents van rebre variats premis, afegint un toc addicional d’emoció al dia.

El Circuit Dénia Ciutat Gastronòmica, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Dénia, forma part d’una estratègia més àmplia per a potenciar el reconeixement de Dénia com a destinació turística de primer nivell, recolzat per la seua declaració com a Ciutat Gastronòmica per la UNESCO. Este torneig, que ha recorregut ciutats com Bilbao, Llanes, Albacete, Madrid, Barcelona, i fins i tot Parma, té la seua pròxima cita programada per a octubre en el camp dels Lagos a Saragossa.

Amb una combinació perfecta d’esport, companyonia i exquisida gastronomia, el torneig no sols oferix una jornada d’entreteniment i competència, sinó que també subratlla i celebra els encants culturals i naturals de Dénia. Este esdeveniment no sols atrau a aficionats al golf sinó que també capta l’atenció d’aquells interessats en la cultura i la gastronomia, enfortint el turisme i el prestigi de la ciutat en l’àmbit internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *