Quatre atletes del CA Baleària Diànium van pujar al podi a Torrent

Damià Puigcerver, Héctor Larrosa, Nayra Turvey i Carlos González entre els millors autonòmics Sub 20
Atletes i entrenadors del CA Baleària Diànium a Torrent / CA Baleària Diànium

Este cap de setmana, la pista d’atletisme de Torrent va ser escenari del Campionat Autonòmic Sub20, un esdeveniment que va reunir joves promeses de l’atletisme. El CA Baleària Diànium va destacar amb una participació estel·lar, aconseguint un total de cinc podis, gràcies a l’excel·lent actuació dels seus cinc atletes.

Damià Puigcerver va brillar intensament, coronant-se campió autonòmic en els 100 metres, detenint el cronòmetre en 10,88 segons. No es va quedar ací, ja que també es va adjudicar el subcampionat en salt d’alçada, obtenint 1,65 metres. Héctor Larrosa va afegir a la collita una medalla de argent en el salt amb perxa, assolint un salt de 3,80 metres.

Nayra Turvey va mostrar la seua destresa en el llançament de disc, obtenint la medalla de bronze amb un llançament de 24,57 metres. Carlos González va completar el quadre d’honor amb una altra medalla de bronze en els 400 metres, barres, registrant un temps de 59,65 segons.

Eric Nieto, encara que no va pujar al podi, va estar molt a prop, finalitzant quart en la prova dels 110 metres, barres amb un temps de 16,22 segons, demostrant que està en la cúspide de la competència.

Damià Puigcerver en el podi | CA Baleària Diànium

Campionats d’España Sub16 i Sub20

Amb el calendari autonòmic de competicions concloent, el focus del CA Baleària Diànium es trasllada ara als Campionats d’España Sub16 i Sub20. Pau Jagersma i Maria Devesa ja tenen assegurada la seua participació en el Campionat d’España Sub16 a Lleida, on competiran en Octatlón i en els 600 metres, respectivament.

Damià Puigcerver i Eric Nieto representaran al club en el Campionat d’España Sub20 a Castelló, en les proves de Decatló i 110 metres, barres, respectivament.

Este cap de setmana no sols ha sigut un aparador del talent i la dedicació dels joves atletes del CA Baleària Diànium, sinó també un preludi del qual prometen ser emocionants campionats nacionals.