Comerç

Tendetes Fest, la nova acció de dinamització comercial de Dénia per a l’estiu

L'activitat es desenvoluparà el dissabte 27 de juliol, amb música en directe, art, regals i descomptes
Presentació de la nova acció de dinamtizació del xicotet comerç de Dénia 'Tendetes Fest' / Patricia Blázquez

La regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Dénia, dirigida per Maria Jose García, ha organitzat una nova acció de dinamització del xicotet comerç de la ciutat, que compta amb el suport d’Acade.

Sota el nom ‘Tendetes Fest‘, se celebrarà el pròxim dissabte 27 de juliol, entesa com “una festa del xicotet comerç”, en paraules de García, en la qual la ciutadania podrà gaudir “d’art, música i diversió”.

L’horari de ‘Tendetes Fest’ serà de 18 a 22 hores, i comptarà amb la implicació de 51 comerços locals.

Entre les activitats hi haurà música en directe, amb artistes de València i La Xara, cinc discs-jockeys, un espectacle itinerant i un taller de pintura; a més de regals i descomptes en les botigues participants. Mentre que el Mercat Municipal romandrà obert fins a les 23 hores, i també comptarà amb música en directe.

García ressalta aquesta iniciativa de “suport al comerç local durant l’estiu”, així com una “oportunitat de gaudir de les nostres botigues de tota la vida”, ressaltant el seu “tracte personal i pròxim”.

Entre els objectius, figuren fomentar el comerç local, conscienciar a la ciutadania del seu tracte personal i pròxim, possibilitar que els veïns redescobrisquen la quantitat i qualitat del producte i la importància de comprar en els negocis locals “per a enfortir la nostra economia” o “promoure la col·laboració entre comerciants”, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *