Política

El PP defensa que és el govern de Mazón el que ha desbloquejat la connexió Dénia-Gandia

El diputat González de Zarate assegura que el Govern de Sánchez s'ha desentés
El diputat popular Joserra González de Zarate / Redacció

El portaveu d’Infraestructures del GPP en Les Corts, Joserra González de Zarate, ha assegurat que “el Consell de Carlos Mazón ha desbloquejat el projecte de connexió Dénia-Oliva-Gandia mentre el ministre Óscar Puente i el Govern de Sánchez s’han desentés d’un projecte vital per a la Comunitat Valenciana”.

Així s’ha pronunciat el diputat popular, que ha considerat “vergonyós” que l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, tracte de posar al mateix nivell l’administració autonòmica i la nacional, ja que la Generalitat és l’única “que té consignada en els pressupostos de 2024 una partida real per a dissenyar el projecte”.

Per a González de Zarate el Tren de la Costa és “una infraestructura vital per al desenvolupament de La Safor i Les Marines que hauria d’haver dut a terme el Govern. Ha sigut la Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori la que, davant la falta d’avançaments, ha hagut d’assumir aquesta connexió amb el disseny de la prolongació del TRAM”, ha remarcat.

En aquest sentit, ha recordat que està en licitació l’estudi informatiu al qual se li ha dedicat una partida de 135.000 euros i que assentarà les bases d’aquesta connexió tan demandada.

“El Govern de Pedro Sánchez s’ha desentés d’aquesta qüestió tot i ser conscient que era de la seua competència i el mínim que hauria de fer és seure amb la Generalitat per a donar la cara i traslladar que renuncia al Tren de la Costa”, ha assegurat el portaveu d’Infraestructures, que ha recordat que així ho va confirmar en seu parlamentària.

“Si el ministre Puente de veritat creu que el TRAM podria ser una solució a curt termini s’hauria de reflectir amb fons per a dur a terme la inversió perquè la Generalitat farà el seu treball”, ha sentenciat el diputat popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *