Escolta l'informació de hui, dilluns 29 de juliol 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 29/07/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dilluns 29 de juliol del 2024, són els següents:

El Ministeri de Transports ha adjudicat per 8,3 milions d’euros, les obres del projecte per a substituir i millorar els accessos de la N-332 a Oliva i Pego.

Més en matèria de transports, perquè el portaveu d’Infraestructures del GPP en Les Corts, Joserra González de Zarate, ha assegurat que “el Consell de Carlos Mazón ha desbloquejat el projecte de connexió Dénia-Oliva-Gandia mentres el ministre Óscar Puente i el Govern de Sánchez s’han desentés d’un projecte vital per a la Comunitat Valenciana”.

Ovelles que prevenen focs. L’Ajuntament de Pego i el col·lectiu Pego ViU han firmat un acord pel qual esta entitat posa en marxa un projecte de gestió integral d’una zona forestal del terme municipal a través de la ramaderia extensiva.

Dilluns que ve, 5 d’agost, es retransmetrà el programa del Gran Premi en el qual participa Ondara. Es podrà seguir en una pantalla gegant en el col·legi Sanchis Guarner, acte organitzat pels festers del Crist 2025. I en la prèvia, han visitat el nostre primer café, Sandra Pérez i Joan Pérez Llull, de l’equip participant, per a explicar-nos què tal l’experiència.

Concert d’Ainhoa Arteta a Xàbia i programació del Sonafilm

Estes i més notícies, en el nostre Informatiu.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *