Esports

Panucci deixa el CD Dénia i fitxa per la UD Calpe

El jugador dianense estarà en les oficines del club que presidix Ernesto Tomàs esta mateixa vesprada per a certificar la seua incorporació
Panucci en un partit amb el CD Dénia / Javier Zamora

La UD Calpe ha aconseguit concretar el fitxatge del davanter dianense Cristian González “Panucci, qui ha decidit abandonar el CD Dénia a causa de la situació convulsa que travessa el club. Panucci, que no ha volgut esperar més, està citat aquesta vesprada en l’oficina de la UD Calpe per a certificar la seua incorporació a la institució presidida per Ernesto Tomás.

El president calpino finalment veu complit un dels seus objectius més buscats en les últimes temporades: tindre a Panucci en la seua plantilla. Durant les últimes temporades, els esforços realitzats per Ernesto no van donar fruits, malgrat la gran amistat que unix al seu fill Michael, també jugador de l’equip calpí, amb Panucci. Esta temporada, no obstant això, ha arribat el moment i l’acord entre el president i el jugador és total.

Ahir a la vesprada, Panucci es va reunir amb el director esportiu del CD Dénia, Toni Lledó, per a comunicar-li la seua decisió de deixar el club. L’eixida de Panucci és un colp per a la formació dianense, més tenint en compte que marxa a un rival directe en el grup Sud de la Lliga À Punt Comunitat.

Reforços per a la UD Calpe

Amb l’arribada de Panucci, la plantilla de la UD Calpe es considera tancada. L’entrenador Lauro Techeira ha incorporat a diversos jugadors clau per a enfortir el seu equip. Entre les noves incorporacions estan:
• Adrián, porter procedent del CF Benidorm.
• Edu Serrano, lateral que arriba des de l’Independiente Alicante.
• Elías, central que també deixa el CD Dénia per a unir-se a la UD Calpe.
• Luis García, que s’ha incorporat des CF Villajoyosa.

Estes incorporacions, juntament amb l’arribada de Panucci, prometen donar un impuls significatiu a l’equip calpí per a la pròxima temporada.

La firma de Panucci amb la UD Calpe és una fita important tant per al jugador com per al club. Per a Ernesto Tomás, és la culminació d’un objectiu llargament perseguit, mentre que per a Panucci, representa una nova oportunitat en un entorn estable i ambiciós.

L’afició calpina espera amb entusiasme veure a Panucci en acció, confiant que la seua presència en el camp ajudarà l’equip a aconseguir noves altures en la pròxima temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *