Escolta l'informació de hui, dimecres 31 de juliol 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 31/07/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimecres 31 de juliol del 2024, són els següents:

En pàgina de successos, la Guàrdia Civil ha detingut a dos homes als quals se’ls atribuïxen dos presumptes delictes d’estafa en grau de temptativa, comesos el mateix dia, sobre dos víctimes distintes, a Calp i La Vila Joiosa. A la primera víctima, a més, aprofitant la confiança que els havia donat, li van robar joies després de deixar-los accedir al seu domicili.

En pàgina política, Roberto Box s’incorpora a l’equip de govern de Benissa, en substitució de Jorge Ivars, qui va dimitir al maig, per motius personals, després de 3 anys en la corporació municipal.

Més política, amb l’entrevista amb l’alcalde de Gata, Josep Signes sobre la licitació de les obres de construcció del Centre de Dia i CEAM del municipi.

El pròxim 9 d’agost s’estrena ‘Cos Enderroc’, l’última pel·lícula del guionista i director Curro Velázquez, i hi haurà una passada als cinemes del CC Portal de la Marina.

Estes i més notícies, en el nostre Informatiu.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *