Esports

Noves pistes de petanca en el Bosc de Diana a Dénia

L'objectiu dels dirigents esportius municipals és la de fomentar este esport entre els ciutadans
Pistes de petanca a Dénia / Ayto Dénia

L’Ajuntament de Dénia ha completat la construcció de quatre noves pistes de petanca al parc públic del Bosc de Diana. La inauguració d’estes instal·lacions va comptar amb la presència de l’alcalde Vicent Grimalt, el vicealcalde Rafa Carrió, i el regidor d’Esports, Valen Alcalá, els qui es van reunir amb els membres del Club de Petanca local per a presentar-los les pistes i conéixer de primera mà les seues opinions.

Característiques de les noves instal·lacions

Les pistes, que complixen amb les mesures reglamentàries de 15 metres de llarg per 4 metres d’ample, han sigut construïdes amb una inversió municipal de 14.850 euros més IVA. Els treballs de construcció van incloure l’excavació de rases, anivellat i col·locació d’una capa de grava en la base, muntatge amb bigues laminades, ancoratge de l’àrea de joc, instal·lació de geotèxtil antiherbes i farciment amb arena de pedrera i arena groga d’albero.

Durant la visita, l’alcalde Grimalt va destacar que estes pistes seran un punt de trobada que revitalitzarà el parc, que ja està sent millorat amb altres accions previstes, com la instal·lació d’un berenador i una zona infantil amb tirolines. Grimalt va subratllar que “amb estes quatre pistes, a més, complim una reivindicació del Club de Petanca de tindre un lloc especialment adequat i oficial per a practicar la seua activitat”.

Compromís amb la comunitat

Estes instal·lacions són part del compromís de l’Ajuntament de Dénia per a millorar i modernitzar els espais públics, responent a les necessitats i sol·licituds de la ciutadania. Després d’escoltar els usuaris, el regidor d’Esports, Valen Alcalá, va informar que “continuarem adequant la zona de petanca amb arbratge, bancs i altres servicis per al gaudi dels usuaris, seguint amb l’aposta d’este equip de govern de fomentar espais d’esport, salut i convivència”.

Autoritats en la inauguració de les Pistes de petanca | Ayto Dénia

El nou espai permetrà la pràctica simultània de diversos grups, oferint accés durant l’horari d’obertura del Bosc de Diana: de 8 a 21 hores a l’estiu (del 15 d’abril al 14 d’octubre) i de 8 a 18 hores a l’hivern (del 15 d’octubre al 14 d’abril).

Normativa d’ùs

La normativa d’ús de les pistes, disponible en la pàgina web d’Esports de Dénia (https://esports.denia.es/), especifica que no està permés menjar en les pistes ni l’accés amb animals de companyia, així com està prohibida la circulació de vehicles de rodes per dins o al voltant d’estes. Les pistes no podran ser utilitzades per cap usuari quan hi haja competició, entrenament o activitat programada pel servici d’Esports municipal.

La inauguració d’estes pistes representa un pas #avant en el desenrotllament d’infraestructures esportives a Dénia, oferint als ciutadans un espai modern i ben equipat per a la pràctica de la petanca i fomentant l’esport i la convivència en la comunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *