Política

Poble Nou de Benitatxell impulsa projectes amb una inversió de 2,3 milions d’euros

Un dels projectes més demandats és l'adequació de la Plaça de les Pesqueres
Plaça Les Pesqueres / Turisme Benitatxell

L’Ajuntament de Poble Nou de Benitatxell ha donat llum verda a una modificació de crèdits que injectarà 2,3 milions d’euros al pressupost municipal mitjançant un préstec bancari. Aquest finançament permetrà dur a terme diverses obres de millora a la localitat, tal com ha aprovat el ple amb els vots a favor de l’equip de govern, Més Benitatxell.

L’alcalde, Miguel Ángel García, ha destacat que els fons es destinaran a projectes clau, com ara la rehabilitació i millora de la plaça de les Pesqueres, l’ampliació de zones per a vianants en diferents carrers del nucli urbà i la creació d’un nou aparcament prop del cementeri municipal.

Projecte Les Pesqueres | Aj. Benitatxell

Una de les partides més destacades, amb un import de 461.000 euros, s’assigna a l’adequació de la Plaça de les Pesqueres, una de les obres més significatives de les darreres legislatures, encara pendent d’execució.

Aquesta plaça és un dels punts neuràlgics de Poble Nou de Benitatxell, envoltada d’edificis i una zona residencial amb famílies i menors. A més, compta amb dotacions públiques rellevants com el Centre de Salut, el Centre Social i l’Escola Municipal de Música i Dansa. La plaça acull durant tot l’any diversos actes festius, lúdics i culturals.

L’objectiu de la intervenció és millorar la qualitat material i funcional de la plaça per posar-la en valor i crear un espai amb diferents usos per a tots els públics. Com diu l’alcalde, “aquest projecte suposa un pas endavant per fer de Poble Nou de Benitatxell un lloc millor per viure i gaudir.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *