Esports

El CD Jávea ja treballa sobre el terreny de joc

La plantilla que dirigix Julio Ivorra porta uns dies amb la seua preparació de pretemporada
David Escudero nou jugador del CD Jávea / CD Jávea

El CD Jávea fa uns dies que va començar la seua posada a punt de cara a afrontar la temporada en la categoria de Primera FFCV. Un repte per als jugadors blanc-i-vermells és tornar a la Liga À Punt Comunitat, per a això han centrat la seua preparació. Habitualment els primers dies de treball se centra en l’aspecte físic dels jugadors, això no és el que més els agrada, però reconeixen que cal realitzar-ho per a mantindre la forma durant la temporada.

Ivorra ha apostat per mantindre el bloc de la passada campanya encara que també s’han fet incorporacions importants. L’última d’elles és la de David Escudero un defensa de contrastada qualitat que arriba procedent de la UE Rapinteca. Entre altres equips, Escudero ha jugat a l’Ontinyent, At. Saguntí i Badalona.

Un altre jugador incorporat és Josep Marcilla que és un jugador d’atac, que arriba procedent de la UD Bellreguard després d’haver passat pel CF Gandia, en la categoria juvenil nacional. Un vell conegut de l’afició xabiera, Álvaro Tiscar torna al seu club de sempre. Des del CD Dénia s’ha firmat a Leo, un migcampista que té una gran cama esquerra i molta visió de joc.

A més, s’han produït incorporacions com les del lateral dret, Dani Lugo que arriba des del CF Benidorm B. El porter Fede Aguilar, procedent de l’Olleria, Joan Signes que després de passar pel Gorgos CF ve per a enfortir la línia medul·lar i la de Gustavo Luccener, que ve des del futbol lituà.

El primer dels partits de preparació serà el dimecres 7 d’agost, visitant el camp del CF Benidorm B, un rival que militarà en la Segona FFCV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *