Esports

Aposta de continuïtat en la UD Benissa

Pedro Jorro té un bloc compacte de la passada campanya amb incorporacions de gent jove del juvenil
Paco Lleches jugador de la UD Benissa / UD Benissa

En la UD Benissa s’han iniciat les sessions de preparació amb la vista posada a quallar una bona temporada en la categoria de Segona FFCV. En el club del camp de “La Costa”, té clar que el treball realitzat la passada temporada va ser molt bona, és per això, que s’ha renovat a l’entrenador, Pedro Jorro.

En la plantilla benissera destaca un jugador que és el referent en el vestuari, Paco Lleches, al qual acompanyarà en eixa tasca el capità, Víctor Oller. A més, d’homes que aporten experiència com Kevin, Jaume Domenech, el porter, Sergio García, Alfonso Navalón, José María Revelles, Carles Pastor, Marc Campos, Fermín Puig, Mixi, Ismael, Isaac Llobell, Gianni i Álex Campos.

Entre els acabats d’incorporar trobem a Paco Lleches, estan, Raúl Cabrera, Lino Bolufer i altres jugadors que arriben procedents de l’equip juvenil com són; Adam Cuartero, Lucca SchroderRaúl Auñon Pepe Lozano.

Creació de l’equip B

La gran novetat que esta temporada presenta el club és la creació d’un equip filial que jugarà en la Tercera FFCV. En esta plantilla que està dirigida per Javi Cutillas i Adrián Romero, estaran els xic que acaben la seua etapa de formació en l’equip juvenil i que no tinguen cabuda en el primer equip. L’objectiu és tractar de fa  créixer als xics perquè vagen adquirint experiència i fer el salt al més prompte possible a la formació de la UD Benissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *