Entrevistes Primer Café

Xàbia torna a celebrar el festival de jazz i tanca els dies dedicats a la música amb el concert d’Ainhoa Arteta

Mavi Pérez, regidora de Cultura i Irene Buigues, técnica de Cultura, han visitat el "Primer Café" de Dénia FM per a presentar el Xàbia Jazz
Mavi Pérez i Irene Buigues Xàbia / Aj. Xàbia

Dénia FM ha rebut al seu “Primer Cafè” a Mavi Pérez, regidora de Cultura, i Irene Buigues, tècnica de Cultura de Xàbia, que han compartit els detalls sobre el festival Xàbia Jazz.

Durant l’entrevista han destacat la importància d’aquest esdeveniment per a la comarca, convidant a tots a gaudir no sols de la música, sinó també de l’entorn i la cultura de Xàbia.

L’edició número 22 d’aquest esdeveniment musical se celebrarà del 3 al 5 d’agost, oferint actuacions d’artistes destacats com Paquito Rivera, Marc Copland Quartet, Nina Dinamita i Swing Malícia. Aquest certamen, que l’any passat no es va celebrar, torna amb forces renovades i amb un programa completament gratuït.

Enguany, el festival conclourà el 5 d’agost amb una actuació especial de Nina Dinamita i Swing Milícia, un grup que ret homenatge al paper de la dona en la música. A més, com a sorpresa addicional, el 6 d’agost la soprano de renom internacional Ainhoa Arteta oferirà un concert gratuït, interpretant obres de sarsuela i òpera de compositors com Puccini, Rossini i Mozart, acompanyada del baríton Luis Santana i el pianista Víctor Carvajo.

La participació en el festival no requereix inscripció prèvia, però es recomana arribar amb antelació per a assegurar l’accés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *