Esports

La Lliga Comunitat de Bàsquet obri inscripcions

Va dirigida a les categories que van des de 1a Divisió fins a Benjamín incloent en esta temporada la de preinfantil
Jugador del Dénia BC entrant a canastra / Javier Zamora

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ha obert el període d’inscripcions per a participar en La Lliga Valenciana 2024. Esta competició, que s’ha convertit en una referència per a la posada a punt dels equips, està dirigida a totes les categories, des de Benjamín fins a Sènior, tant masculí com femení. La gran novetat d’esta temporada és la inclusió de la categoria preinfantil.

Terminis d’Inscripció

Els equips interessats a formar part d’esta lliga hauran de formalitzar la seua inscripció dins dels següents terminis:
Fins al 29 d’agost per a les categories de 1a Divisió Masculina, Sènior Masculí i Júnior Masculí.
Fins al 5 de setembre per a les categories de 1a Divisió Femenina, Sènior Femení, Júnior Femení, Cadet, Infantil, preinfantil i Aleví.
Fins al 12 de setembre per a la categoria Benjamín.
Competició per Proximitat Geogràfica

La Lliga Valenciana 2024 té com a objectiu garantir la millor preparació dels equips amb un calendari de partits de pretemporada adaptat a l’inici de la lliga. La Federació ha establit la premissa de jugar per proximitat geogràfica, mantenint les edicions a Castelló, València i Alacant.

A més, s’ha previst competició en 1a Divisió Masculina i Femenina amb un àmbit autonòmic, així com en les categories de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB).

Una Plataforma de Desenrotllament i competició

La Lliga Valenciana és una plataforma ideal perquè els equips ajusten les seues tàctiques, proven noves estratègies i avaluen el nivell de les seues plantilles abans de l’inici oficial de la temporada. Este format no sols permet als equips competir en un entorn controlat, sinó que també fomenta el creixement del bàsquet base en oferir als jugadors més joves l’oportunitat de mesurar-se contra els seus parells en un ambient competitiu.

Amb l’obertura d’inscripcions per a la Lliga Valenciana 2024, la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana reafirma el seu compromís amb el desenrotllament del bàsquet a la regió, proporcionant als equips de totes les categories l’oportunitat de preparar-se de manera òptima per als reptes de la nova temporada. La competició promet ser un esdeveniment destacat en el calendari esportiu de la comunitat, atraient equips de tota la regió i potenciant el talent local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *