Esports

II Torneig de Futbol Infantil en CC Portal de La Marina

Se celebrarà del 26 al 29 de agost i els guanyadors de cada categoria rebran una plaça per al campus Gayá de Nadal
Cartel del Torneo de fútbol infantil / CC La Marina

El Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grup Lar a través de Gentalia, organitza la segona trobada infantil de futbol en col·laboració amb Nitidia Sport en la qual els xiquets i xiquetes de la Marina Alta suaran la samarreta pel seu equip.

El campionat Portal de la Marina Cup comptarà amb 3 categories infantils: querubí (4-5 anys), prebenjamí (6-7 anys) i benjamí (8 -9 anys). Tots els interessats a participar poden inscriure’s a través del següent enllace https://www.portaldelamarina.org/futbol-league-3×3/.

El preu per jugador és de 10 € per als socis del Club dels Disfrutones o de 15 € per als quals no pertanyen al club. Per a premiar als equips guanyadors de cada categoria, rebran una plaça per al campus Gayá de Nadal.

Importants sortejos per al públic

A més, per a animar al públic a participar, Portal de la Marina acompanyarà l’esdeveniment amb nombrosos sortejos i premis. Del 19 al 31 d’agost activaran el sorteig d’una entrada doble per a veure un partit de la temporada del València CF al Mestalla. Per a participar hauran d’entrar en la secció sortejos de l’App i fer clic en el botó de participar.

Des de Portal de la Marina ja estan preparant tot el necessari perquè esta acció es convertisca en inoblidable per als xiquets i xiquetes de la comarca, segons paraules de Virginia Carrasco, directora del centre comercial: “Esta iniciativa ens permetrà transmetre els valors de l’esport a tots els participants de la comarca. Valors com la companyonia, la superació i l’esforç que són molt importants inculcar des de ben xicotets. Per esta raó, hem posat en marxa esta iniciativa per segon any consecutiu, coincidint a més amb un any destacat per la celebració dels Jocs Olímpics”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *