Esports

Notables absències en la pretemporada del CD Dénia

Antolí va treballar al costat d'un grup que no va passar de 10 jugadors mentres que els que no han cobrat ho van fer en la pista d'atletisme
Antolí treballant amb els jugadors sobre el rectangle de joc / Javier Zamora

El CD Dénia ha tornat al treball amb la primera plantilla, però l’ha fet en un ambient tibant i amb un grup reduït de jugadors. L’entrenador Juanjo Antolí, recentment renovat, va iniciar els entrenaments amb tot just 10 jugadors a causa de la postura ferma de diversos membres de l’equip de la passada campanya que es neguen a incorporar-se fins que no se salden els deutes pendents amb ells.

Tensió en l’inici dels entrenaments

Els moments previs a l’entrenament van estar marcats per la tensió. Els jugadors que es mantenen en vaga es van trobar amb pressió per part del mateix entrenador, Juanjo Antolí, qui va intentar convéncer-los de tornar al treball. Este enfocament no va ser ben rebut, i alguns jugadors van expressar el seu descontentament, assenyalant que Antolí hauria de concentrar-se a entrenar als que sí que són presents i no qüestionar les raons dels qui han decidit no entrenar fins a rebre els seus pagaments.

Juanjo Antolí amb Benavente i Lledó | CD Dénia

Plantilla reduïda i entrenaments en marxa

Antolí va treballar sobre el terreny de joc amb un grup que no va passar dels 10 efectius en la seua primera sessió de pretemporada. Alié a estos, els Edu, Castillo, Nano, MaxiPaco, Seguí, Ferrán i Óscar, es van exercitar en les instal·lacions de la pista d’atletisme del poliesportiu. Estos jugadors han mantingut que no s’incorporaran completament al grup fins que no es resolguen els deutes pendents.

Jugadors dianenses en la pista d’atletisme | J. Zamora

Reacció de la directiva i el director Esportiu

Davant esta situació, el director esportiu, Toni Lledó, ha començat a contactar amb jugadors de la zona de la Marina Baixa. La directiva ha encarregat a Lledó tancar l’arribada de nous jugadors que puguen suplir als que no s’han unit al grup.

Esta decisió ha generat desconcert entre els jugadors que estan en vaga, els qui es pregunten com el club pot contractar nous futbolistes quan encara no ha complit amb els pagaments pendents dels actuals.

El CD Dénia enfronta un inici de pretemporada complicat, amb un grup dividit i tensions internes que reflectixen la complexitat de la situació financera del club.

L’afició del CD Dénia observa amb preocupació esta situació, esperant que en les pròximes assemblees els socis siguen els que decidisquen recolzant una gestió transparent i justa.

Un comentario en “Notables absències en la pretemporada del CD Dénia

  1. Poca vergüenza y poca seriedad empezando por un técnico, que no puede durar ni un minuto más en el puesto, y a una directiva, que sin saber si van a seguir han tomado la de telma y louise, directas al precipicio, el tiempo y los socios darán cuenta de todos estos inconscientes, Amunt Denia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *