Societat

El programa “Dénia Actitud” rep suport de la Diputació d’Alacant

La Regidoria de Joventut de Dénia obté una subvenció de 2.778,81 euros per a impulsar la sèptima edició del programa
Dénia / Redacció

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia ha obtingut una subvenció per part de la Diputació d’Alacant per a col·laborar en el finançament de la sèptima edició del programa Dénia Actitud, que començarà el pròxim 8 de novembre.

Dénia Actitud és un programa de l’EIX (Escola de Joves Emprenedors) dissenyat per a fomentar l’actitud emprenedora, positiva i resilient en els adolescents, amb un èmfasi especial en la salut mental i la gestió emocional. L’objectiu principal és ajudar els joves a desenvolupar i millorar la seua autoestima i confiança en si mateixos, permetent-los reconéixer i valorar el seu propi potencial.

El programa, que es desenvoluparà en catorze etapes entre els mesos de novembre i febrer, abordarà els valors, habilitats i competències necessàries perquè els joves puguen desenvolupar una mentalitat emprenedora. La metodologia emprada és la d'”aprendre fent” (“learn by doing”) i la ludificació, ja que l’aspecte lúdic de l’aprenentatge és una de les millors maneres d’involucrar la joventut en aquest procés.

La subvenció de la Diputació d’Alacant, que ascendeix a 2.778,81 euros, ajudarà a reduir el cost de prop de 13.000 euros que ha suposat per a la Regidoria de Joventut mantenir aquest programa en la seua sexta edició, en la qual van participar 25 joves de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *