El FB Teulada-Moraira va véncer al CD Jávea (0-1)

El partit malgrat ser amistós va tindre moments de joc brusc que va deixar als locals amb diversos lesionats
Onze del CD Xàbia davant el FB Teulada-Moraira / Pons

El FB Teulada Moraira es va emportar  una victòria en la seua visita al municipal de Xàbia, imposant-se al CD Jávea per un ajustat 0-1. En un partit on l’entrenador local, Julio Ivorra, va optar per una alineació mixta, donant descans a diversos titulars i provant nous jugadors, els locals no van poder trobar el seu ritme i es van veure superats per un rival que va mostrar una duresa excessiva, permesa en gran part per l’àrbitre.

L’encontre va començar de manera desafortunada per a l’equip local, amb una sèrie d’incidents que van afectar el desenrotllament del joc. Abans del descans, tres jugadors locals, LautaroOfi i Adrián, van haver d’abandonar el camp a causa de lesions, la qual cosa va deixar a l’equip en una posició compromesa. La duresa del FB Teulada Moraira, permesa pel col·legiat, va provocar jugades al límit que van contribuir a les baixes dels jugadors locals.

Moment del partit entre CD Jávea i FB Teulada-Moraira | Fornés

Gol visitant i oportunitats desaprofitades

Després del descans, el FB Teulada Moraira va aprofitar una excel·lent jugada per la banda esquerra per a avançar-se en el marcador. El davanter visitant se’n va anar dels seus marcadors i fins i tot del porter Miller, marcant a porta buida per a posar el 0-1 en el marcador.

El CD Jávea, malgrat els seus esforços, no va aconseguir carburar i trobar el seu joc. Els visitants es van defendre amb orde, resistint els intents dels locals per igualar el marcador. L’oportunitat més clara per a l’empat va arribar en un penal a favor dels locals, però Nico no va convertir.

El partit va finalitzar amb una victòria per 0-1 per al FB Teulada Moraira,  que s’emporta un triomf important en la seua visita a Xàbia. Per al CD Jávea, la derrota deixa un sabor amarg, no sols pel resultat, sinó també per les lesions patides i la duresa del rival, que van complicar encara més la situació.

Julio Ivorra haurà de revisar les lliçons apreses d’este partit, especialment quant a la preparació física i la resposta davant rivals durs. L’equip haurà de reposar-se ràpidament i treballar en els aspectes que no van funcionar per a encarar amb millor perspectiva els pròxims compromisos de la temporada.