Successos

Detingut per causar danys en un caixer d’autopagament d’una gasolinera de Dénia per valor de 3.400 €

La Policia Nacional ha detingut en la localitat de Dénia a un home, de 32 anys, per causar danys en un caixer d’autopagament d’una gasolinera per valor de 3.400 euros.
La investigació policial va partir després d’una denúncia interposada per la propietària d’una gasolinera en la qual donava compte d’uns danys ocasionats en el caixer d’autopagament de l’estació de servici el qual havien deixat inutilitzat ja que estava totalment destrossat. Estos danys estaven valorats en uns 3.400 euros i s’havien produït en hores nocturnes quan cap dels treballadors es trobava realitzant la seua jornada laboral, sent descoberts per estos al matí següent.

Pel que sembla els fets es van desenvolupar quan el detingut va acudir fins a l’estació de servici a repostar el seu vehicle i després d’ingressar al caixer d’autopagament els diners la pantalla es va apagar no acceptant-se l’operació ni la devolució de l’import, pel que després de diversos intents va començar a colpejar la màquina amb una pedra. Posteriorment es va pujar al vehicle i va abandonar el lloc.

Els agents van realitzar una sèrie de gestions amb les quals van poder comprovar que un dels vehicles que va acudir la nit anterior a repostar havia sigut el seu conductor el causant dels danys. Una vegada identificat el conductor, els agents van dur a terme la seua detenció com a presumpte autor d’un delicte de danys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *