Esports

Empat sense gols entre CD Jávea i CD Dénia

Molta faena tenen per davant tant Julio Ivorra com Juanjo Antolí perquè els seus equips milloren
Onze del CD Dénia a Xàbia / Fornés

El partit amistós disputat en el camp municipal de futbol de Xàbia entre el CD Jávea i el CD Dénia va finalitzar sense gols, en un xoc que va deixar clar que tots dos equips encara tenen molt a millorar abans de l’inici de la temporada. El partit, típic de pretemporada, va mostrar a dos esquadres que manquen de ritme i precisió, una cosa habitual en estes primeres etapes de preparació.

Durant la primera mitat, el ritme de joc va ser lent i les arribades a les àrees es van comptar amb els dits d’una mà. L’ocasió més clara va ser per al CD Dénia, quan Zazo va tindre als seus peus l’oportunitat d’avançar al seu equip des del punt de penal, però el seu llançament se’n va anar molt per damunt del travesser. Per part del CD Jávea, Cabo va estar prop d’obrir el marcador amb un potent tret des de fora de l’àrea que va passar fregant el pal de la porteria defesa per David.

Zazo executant la pena màxima a Xàbia | Fornés

En la segona mitat, el guió del partit a penes va canviar. Amb pocs canvis en les alineacions, el joc va continuar centrat en el mig camp, amb escasses ocasions de perill. La imprecisió a l’hora de donar les passades i la falta de coordinació en totes dos esquadres van ser evidents, la qual cosa va generar un joc travat i sense fluïdesa.

L’empat sense gols va ser el resultat final, deixant una sensació que tant el tècnic local, Julio Ivorra, com l’entrenador del CD Dénia, Juanjo Antolí, tenen molta faena al davant. El CD Jávea continua mostrant dificultats en la definició, un problema recurrent en les seues últimes trobades, mentre que el CD Dénia haurà de trobar la manera d’acoblar un equip completament renovat, una tasca que es presenta complicada per a Antolí, qui en este segon partit de pretemporada va tornar a recórrer a jugadors de l’equip B.

Les alineacions inicials van ser les següents:

CD Jávea: Fede, Daniel, Isaac, EscuderoAldoElian, Joan, Josep, Leo, Cap i Nico. També van jugar Obi, Tomás, Jesús, Bruno i Álvaro.

CD Dénia: David, ZazoWilly, Ponce, FranRaúlAlejandro, Mario, Maverick, Pepe i Serra. També van jugar Juan Manuel i Joshua.

El partit va servir per a continuar ajustant peces en totes dues esquadres, però queda clar que encara hi ha molt per millorar abans que comence la competició oficial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *