Cultura

Torna el Riurau Film Festival del 17 al 28 d’agost: la programació

La XIII edició del festival compta amb una programació variada de projeccions de curtmetratges, conferències, taules redones i seminaris
Riurau / Riurau

El Riurau Film Festival celebra enguany la seva XIII edició del 17 al 28 d’agost amb una programació variada de projeccions de curtmetratges, conferències, taules redones i seminaris repartits entre Jesús Pobre, Xàbia i Dénia. La Mostra Internacional de Curtmetratges ofereix una plataforma per a cineastes de tot el món, destacant la qualitat i diversitat de les produccions presentades.

A Jesús Pobre, els dies 19 i 20 d’agost, es projectaran curts de diferents gèneres al Gran Riurau. Entre les produccions destaquen “El Silenci de l’Alma” de Mar Navarro, “Happy End” de Fátima Luzardo i “Largo Viaje” d’Héctor Herce. També es lliuraran els premis del Riurau Express.

A Xàbia, el festival continua els dies 21 i 22 d’agost al Riurau d’Arnauda, amb la projecció de curtmetratges com “Dragón Blanco” de Robert M. Valishvi i “Sampo” de Marziyeh Riahi, a més dels curts escolars del Cinema Riurau.

A Dénia, les activitats es desenvoluparan al Parc de Torrecremada els dies 24 i 25 d’agost, amb la projecció de curts com “Macumbo” de Christian Femenia i “Icebreaker” de Thomas Bauer. El festival culminarà amb la gran gala de lliurament de premis el 25 d’agost a les 22:30 h.

El festival compta amb la col·laboració de diverses institucions i patrocinadors, reafirmant el seu compromís amb el cinema independent i la cultura audiovisual de la Marina Alta.

La programació

Programació Riurau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *