Cultura

Dos reconeguts artistes de la Marina Alta exposen les seues obres en Marina Dénia

Joan Castejón i Toni Marí estrenen la mostra amb més de 30 peces
Joan Castejón, Toni Marí, Anton Gudzykeych i Gabriel Martínez en la presentació de l'exposició / Marina Dénia

L’art pren protagonisme a Marina Dénia amb la inauguració d’una nova exposició que reuneix el talent de dos grans figures: Joan Castejón i Toni Marí. La mostra, que obrirà les seues portes a partir del dimecres 21 d’agost a les 19:30 hores, promet tancar l’estiu amb un toc final brillant i estarà disponible fins a l’11 d’octubre en la Galeria d’Art Toni Marí.

“Cada any intentem tancar l’estiu amb una mostra brillant i enguany tenim a dos grans mestres. Joan Castejón, que té un recorregut professional de molts anys i un gran reconeixement. I Toni Marí, el nostre escultor de referència, que a més va cedir el seu nom per a la nostra galeria d’art”, va comentar Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia. Martínez va ressaltar també la importància d’aquests artistes en el projecte cultural, subratllant que la seua labor contribueix a diversificar l’oferta de la regió més enllà del sol i la platja.

Presentació exposició | Marina Dénia

L’exposició presenta un total de 17 escultures de Toni Marí, centrades en la mar, i 16 obres gràfiques de Joan Castejón, incloses cinc peces inèdites de la seua nova col·lecció en homenatge a El Bosco. Toni Marí va expressar la seua gratitud cap a Marina Dénia per brindar l’espai per a exposar al costat de Castejón, qui ha sigut el seu referent des dels inicis de la seua carrera artística. “Quan jo em vaig iniciar en aquest món de l’art, Joan ja era un mestre i poder exposar amb ell ha sigut una il·lusió de molts anys, que hui veig realitzada”, va declarar Marí.

Joan Castejón també va destacar el valor d’aquesta galeria, considerant-la un punt de referència junt amb el concurs d’escultures Marina Dénia, elements que, segons ell, enforteixen l’art en la comarca. Per la seua part, Anton Gudzykeych, responsable de la Galeria d’Art Toni Marí, va descriure l’exposició com “de molt alt nivell”, ressaltant l’harmonia entre l’escultura i l’obra gràfica que caracteritza aquesta mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *