Bona imatge del CD Jávea davant el Pego CF (1-0)

En les files blanc-i-vermelles va debutar Lucas Destefano que va tindre una bona actuació sent clau en el triomf
Equip inicial del CD Jävea davant el Pego CF / Fornés

El CD Jávea es va emportar la victòria en el seu partit de preparació enfront del Pego CF (1-0), demostrant una clara superioritat al llarg dels 90 minuts. El partit, disputat en el camp municipal de Xàbia, va servir per a confirmar les bones sensacions que l’equip de Julio Ivorra ha anat mostrant en esta pretemporada.

Un dels punts més destacats de l’encontre va ser el debut de Lucas Destefano, exjugador del CD Dénia, qui al costat d’Elian es va ensenyorir del centre del camp. L’arribada de Destefano ha afegit una dosi de qualitat al mig del camp del CD Jávea, alguna cosa que es va notar des dels primers minuts del partit. Julio Ivorra sembla tindre cada vegada més clar l’equip que vol, i l’actuació del seu defensa i porteria va complir amb escreix les expectatives. No obstant això, l’atac continua sent una àrea en la qual l’equip ha de millorar, ja que Cabo, el davanter principal, continua trobant-se massa només en el front. Tant Ofi com Bruno encara han de mostrar una millora en el seu rendiment.

Quant al desenrotllament del partit, encara que el CD Jávea no va aconseguir el nivell mostrat en el seu últim amistós contra el Calp, els pupils d’Ivorra van ser clarament superiors al Pego CF. Les ocasions no van tardar a arribar, amb un tret des de dins de l’àrea d’Aldo que va ser desviat per Dani Vaello, i una rematada de Nico després d’un córner assajat que va colpejar a l’esquena d’Isac quan el gol ja semblava inevitable. Finalment, el marcador es va obrir amb un gol de Josep Marcilla, que va aprofitar un bon centre des de l’esquerra per a marcar amb un tret ras que va deixar sense opcions al porter rival.

En la segona part, tots dos entrenadors van aprofitar per a realitzar tots els canvis disponibles. Una de les jugades més destacades va ser una deixada de Bruno per a Álvaro, la rematada de la qual es va ser desviat. En els últims minuts, el Pego CF va intentar estirar les seues línies a la recerca de l’empat, però les seues arribades van mancar de perill real per a la porteria defesa per Fede.

El partit va concloure amb una victòria merescuda per al CD Jávea, que continua afinant la seua preparació de cara a la pròxima temporada. L’equip va mostrar solidesa en defensa i un mig del camp reforçat per l’arribada de Destefano, si bé l’atac encara necessita ajustos per a convertir-se en una veritable amenaça. Per part seua, el Pego CF haurà de continuar treballant per a millorar la seua capacitat ofensiva i generar més perill en els seus pròxims compromisos.