Esports

Continuïtat en la plantilla del CB Ifach Calpe

Es confia en el bloc que va aconseguir l'ascens i confirma les incorporacions de Maxi Pellegrino i Carlos Goméz
Vicente Ferrández llançant a canastra / CB Ifach Calpe

El CB Ifach Calpe va confeccionant la plantilla que jugarà en la Primera Divisió, una categoria aconseguida després d’una gran temporada. La confiança aquest grup de jugadors que va aconseguir l’anhelat ascens és total tal com mostren les renovacions que fins al moment s’han dut a terme per l’entitat calpina.

S’han confirmat que seguixen en l’equip, Raúl González, Kiko Corona, Jaume Crespo, Vicente Ferrández, Juanjo Martínez i Juanjo Crespo.

Maxi Pellegrino jugador del CB Ifach Calpe | CB Ifach Calpe

Des de l’entitat de la vila del penyal es confirma el fitxatge de l’aler, Maxi Pellegrino, jugador que arriba per a reforçar la línia de perímetre. Es tracta d’un jugador que aporta punts segons el vist en la passada campanya quan va defendre els colors del CB Valsequillo en la liga EBA.

També cal sumar a un altre home que juga en la posició d’base, Carlos Goméz, que arriba procedent de l’UPB GandiaGoméz torna al CB Ifach Calpe, ja que va militar en la seua etapa júnior, sent la seua arribada una aposta de futur.

S’esperen noves incorporacions en els pròxims dies per a conformar una plantilla que té com a objectiu retornar la il·lusió a una afició fidel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *