Escolta l'informació de hui, dimecres 28 d'agost 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 28/08/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimecres 28 d’agost del 2024, són els següents:

L’Ajuntament de Parcent recomana mantindre les restriccions per a l’ús de l’aigua que no siga estrictament necessari, com per a beure, cuinar, o per a higiene personal i domèstica. A Xàbia, part del debat el trobem, a voltes de la piscina municipal, després del suscitat en l’últim ple extraordinari. Les obres van ser recepcionades el 25 d’abril, però encara s’estan esmenant deficiències. Entre estes, l’alcaldessa Rosa Cardona develaba que la piscina perd “500 litres d’aigua a la setmana”. I afirmava que s’obrirà al públic quan estiguen tots els desperfectes corregits.

L’Ajuntament de Dénia ha aprovat les bases de la nova convocatòria d’ajudes per a escolarització de xiquets i xiquetes de 0 a 2 anys en escoles infantils autoritzades de Dénia, La Xara i Jesús Pobre, dotades amb una partida pressupostària de 80.000 euros.

L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, dirigida per Raquel Mengual, ha anunciat l’inici de la 4a edició de la campanya “Bono Consum Ondara”. Els bons es podran adquirir a partir del 2 de setembre i es podran utilitzar fins al 31 d’octubre. Cada ciutadà podrà comprar un màxim de 100 euros en bons i el Consistori li abonarà la mateixa quantitat en compres.

El Real Club Nàutic de Dénia ha organitzat, per al pròxim 5 de setembre, una jornada de portes obertes per a tots els menors, d’edats compreses entre els 6 i els 10 anys, que desitgen conéixer els esports nàutics que poden practicar en estes instal·lacions.

Estes i més notícies, en el nostre Informatiu.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *