Successos

Detingut per atacar amb un matxet a un jove a Calp

La víctima es recupera favorablement de les lesions patides
Matxet requisat amb el que van atacar a la víctima / GC

La Guàrdia Civil deté a Calp a un jove de 19 anys a què se li atribuïx un delicte de lesions greus a un altre jove de 21. Durant una discussió, el presumpte autor va assestar una punyalada a la víctima amb un matxet amb una fulla de quasi 40 centímetres, que li va ocasionar una ferida profunda d’uns 10 centímetres, per la qual va requerir diversos punts de sutura. Afortunadament, la víctima es recupera favorablement de les lesions patides.

Després de tindre coneixement d’una agressió ocorreguda en una zona d’oci del nucli urbà de Calp, en la matinada del passat 6 d’agost, en la qual, un home va resultar ferit d’arma blanca, els agents de la Guàrdia Civil van iniciar les investigacions per a esbrinar què havia succeït.

Després de l’agressió, el responsable va fugir ràpidament del lloc dels fets. A l’arribada dels agents i dels servicis sanitaris que van rebre l’avís a través de la central d’emergències, l’autor ja no es trobava en el lloc. La víctima va ser traslladada a l’hospital per a ser tractada per les lesions patides, després de les quals va requerir punts de sutura. Una vegada que va ser donat, d’alta, els agents del Lloc de la Guàrdia Civil de Calp que havien iniciat la investigació per a localitzar al responsable, li van prendre una declaració al perjudicat. Així mateix, van recaptar la informació possible entre els testimonis i van recaptar totes les proves trobades en els voltants.

Una vegada estudiada la informació recaptada, els agents van esbrinar que l’autor va abordar a la víctima, i després d’una batussa entre tots dos, li va propinar una punyalada amb un matxet de grans dimensions, ocasionant-li una ferida de significativa al braç, per la qual la víctima va requerir punts de sutura.

Per part seua, la víctima va explicar als agents que, abans dels fets, havia estat prenent alguna cosa amb uns amics prop del lloc on va ocórrer l’agressió, que personalment ell no coneixia a l’autor, però que tots dos freqüentaven eixa zona i que, la discussió responia al fet que l’autor no volia veure a la víctima per allí, enfrontant-se per este motiu i agredint-li amb la intenció d’acoquinar-lo perquè no tornara.

Una vegada que va ser plenament identificat pels investigadors, el passat 9 d’agost, la Guàrdia Civil de Calp va detindre al presumpte autor d’una agressió greu amb arma blanca, un home de 19 anys, al qual se li va intervindre l’arma emprada per a cometre el delicte, un matxet amb una fulla de quasi 40 centímetres. Se li imputa un delicte de lesions amb arma blanca, després de ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Dénia, s’ha decretat la seua llibertat amb mesures cautelars.

La víctima, un home de 21 anys, es recupera favorablement de les lesions patides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *