Mª Isabel Ferrer va imposar la seua llei a Miramar

Va ser la millor de les dones sent segona Cristina Roselló, deixant ambdues el nom de Xàbia en el més alt
Podi femení en la Volta a Peu a Miramar / Crono 4

La XXXIII Volta a Peu a Miramar, una de les proves destacades del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, va tindre com a grans protagonistes a les atletes de Xàbia,  Isabel Ferrer i Cristina Roselló. Totes dos corredores van demostrar la seua qualitat i es van imposar en una competició d’alt nivell.

Sobre un recorregut de 8.100 metres,  Isabel Ferrer, del CC Camallaes, va tornar a deixar clar que és la gran dominadora del circuit. Des del primer metre, Ferrer va prendre la davantera i no va soltar el lideratge fins a travessar la línia de meta. El seu temps de 28 minuts i 3 segons, amb una impressionant mitjana de 3,28 per quilòmetre, la va coronar una vegada més com la millor de la prova.

Cristina Roselló, del CA Publidom, també va tindre una destacada actuació, assegurant-se la segona plaça amb un temps de 30 minuts i 23 segons. El podi el va completar Carla Breco, del CA Safor Teika, qui va arribar només uns segons darrere, amb un registre de 30 minuts i 29 segons.

Esta ha sigut la cinquena prova del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, i  Isabel Ferrer ha aconseguit imposar-se en totes les carreres en les quals ha participat, consolidant-se com la líder indiscutible de la classificació general.

L’atleta de Xàbia continua imparable i no sembla tindre rival en este circuit, deixant clar que el seu domini en les carreres populars de la Safor-Valldigna està lluny de ser qüestionat.