Política

Recolzament del PSPV-PSOE de la Marina Alta al Grup Socialista d’Ondara en la seua postura sobre la correguda de bous

El suport deriva de la negativa de l'alcalde José Ramiro a presidir l'esdeveniment
Plaza de Toros / Redacció

La Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de la Marina Alta ha expressat el seu suport total al Grup Municipal Socialista d’Ondara i al seu alcalde, José Ramiro, per la decisió de no participar en la presidència de la correguda de bous que es realitzarà al municipi. La comissió destaca que, durant més de dues dècades, el govern socialista d’Ondara ha transformat la plaça de bous en un espai de cultura i convivència, conegut com “La Joia de la Cultura”, allunyant-la de la violència.

El PSPV-PSOE lamenta que l’actual govern valencià, amb el suport de PP i Vox, estiga promovent espectacles de maltractament animal com el circuit de jonegades, ignorant la voluntat popular i els valors de respecte que el partit ha defensat. La decisió de no presidir l’esdeveniment reflecteix la coherència i fidelitat del grup als seus principis, reafirmant el seu compromís amb una societat més justa i respectuosa.

El partit reitera el seu suport a les iniciatives que promoguen la justícia, la igualtat i el benestar animal, i assegura que continuarà donant suport als seus companys a Ondara en aquesta lluita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *