Política

Vicent Grimalt: “No cal posar en el mateix sac el problema de l’habitatge habitual i el dels habitatges turístics”

Entrevista, a Dénia FM, amb l'alcalde de Dénia, a l'inici del nou curs polític

“Cal desmitificar que els habitatges turístics siguen el principal problema de la falta d’habitatge anual”. En aquests termes s’ha expressat l’alcalde de Dénia, el socialista Vicent Grimalt, durant l’entrevista en el ‘primer café’ de Dénia FM, d’aquest divendres 6 de setembre, a l’inici del nou curs polític.

Habitatges turístics

Preguntat pels habitatges turístics, arran de l’aprovació, en ple, de la suspensió cautelar, durant un any, de l’emissió de certificats de compatibilitat d’aquest tipus d’habitatges, per a Grimalt “no podem posar en el mateix sac el problema de l’habitatge habitual amb el dels habitatges turístics”. A això apunta que “no és realment el problema que causa aquesta falta d’habitatges”. No obstant això, defensa que cal regular aquest tema.

Segona residència

Respecte a la segona residència per a persones de la tercera edat, ha desvelat que ahir l’edil de Territori, Maria Josep Ripoll, va estar a València. Entre altres aspectes, es posava damunt la taula possiblesreajustaments” per a rebaixar aquest sobrecost. L’alcalde confia que abans de final d’any es puguen adjudicar les obres.

Infraestructures educatives

Altres temes abordats han sigut les infraestructures educatives pendents d’executar en la ciutat, com ara el futur CEE Raquel Payà, l’ampliació de l’IES Maria Ibars o el futur Gent de Mar.

D’altra banda, respecte a la ITV ha recordat la intenció d’ubicar una estació provisional entre finals d’aquest any i principis del pròxim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *