Cultura

El grup cultural Poetes de la Marina, protagonista a la Festa Estellés de Compromís

L'esdeveniment, a més, comptarà amb recitals poètics i un sopar de cabasset per a celebrar el centenari d'Estellés
Cartell de la Festa Estellés de Compromís 2024 / Compromís per Dénia

Compromís per Dénia ha anunciat la celebració de la tretzena edició de la tradicional Festa Estellés, en homenatge al reconegut poeta valencià Vicent Andrés Estellés. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim divendres 27 de setembre a les 20.30 hores al carrer Germans Ferchen 11, davant la seu de Compromís per Dénia, i comptarà amb la col·laboració especial del grup cultural Poetes de la Marina.

Enguany, la festa té un significat especial, ja que se celebra en el marc del centenari del naixement del poeta. Segons ha declarat Sergi Alemany, secretari local de Compromís per Dénia, “com tots els anys, celebrem aquesta festa en honor al poeta, i enguany amb més motiu. Des del col·lectiu estem organitzant la tretzena edició comptant amb la participació especial de Poetes de la Marina, que sumaran la seua veu i paraules a l’acte”.

Per la seua banda, Rafa Carrió, vicealcalde i regidor en l’Ajuntament de Dénia, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment dins de l’Any Cultural Estellés, impulsat per l’equip de govern: “Hem dissenyat una extensa programació d’actes en honor al poeta, i animem a tots a participar-hi. Però des de Compromís, fidels a les nostres tradicions, no podíem deixar de celebrar aquesta festa en homenatge a la paraula d’Estellés”.

La Festa Estellés seguirà el format habitual, inspirat en les celebracions escoceses dedicades a Robert Burns, amb un sopar de cabasset i un ambient festiu en què es recitaran poemes del poeta de Burjassot. La vetlada es completarà amb música i cultura fins a mitjanit. Totes les persones interessades a participar en el recital poden contactar amb el col·lectiu a través del correu compromisdenia@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *