Educació

Així ha sigut la ‘tornada a l’escola’ a Dénia

Entrevista, a Dénia FM, amb la regidora d'Educació Melani Ivars
Tornada a l'escola a Dénia / Tino Calvo

Dia de nervis, d’estrenes, de motxilles noves, de material escolar.

Els centres d’educació Infantil, Primària i Secundària de Dénia, La Xara i Jesús Pobre han donat la benvinguda als escolars, alumnes i estudiants, que s’han retrobat amb els seus companys i professors després de les vacances d’estiu.

Paral·lelament, la Policia Local ha reforçat la seguretat als voltants dels centres educatius per a garantir una tornada segura a les aules. S’han establit operatius especials amb controls de trànsit.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Dénia, Melani Ivars, ha explicat a Dénia FM que aquest primer dia ha transcorregut amb “normalitat“.

Ivars ha aprofitat per a recordar les actuacions que s’han dut a terme als centres educatius al llarg de l’estiu, de reformes i tasques de manteniment.

Entre les últimes, la instal·lació d’una estructura de 15 tendals per a protegir del sol el pati del nou aulari del col·legi Pou de la Muntanya (inaugurat el curs passat 2023/2024).Aquesta actuació, finançada per l’Ajuntament de Dénia amb 43.000 €, respon a la demanda de la comunitat educativa del centre. Després del primer any en el nou edifici, la necessitat d’una zona d’ombra es va fer evident.

La instal·lació cobrix una superfície aproximada de 315 metres quadrats i l’estrenaran els xiquets i xiquetes el pròxim dilluns en l’inici del curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *