Escolta l'informació de hui, dilluns 6 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 09/09/2024

L’avanç informatiu de dilluns 9 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Dia de la tornada a l’escola a la Marina Alta. Milers d’escolars, alumnes i estudiants d’Infantil, Primària i Secundària de la comarca tornen a la rutina. Durant les vacances d’estiu, els Ajuntaments han dut a terme una sèrie d’actuacions de millora, reforma i manteniment dels centres educatius, com han fet els de Dénia i Ondara.

Mentre que al Poble Nou de Benitatxell, l’Ajuntament ha traçat un nou itinerari per garantir la seguretat dels escolars i les seues famílies en els accessos al col·legi Santa Maria Magdalena, davant la reforma del centre.

En matèria de formació, amb l’Escola d’Adults a Xàbia, el període d’inscripcions continua obert fins al 13 de setembre.

Al marge, en pàgina de tribunals, el titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Dénia, en funcions de guàrdia, va decretar divendres a la vesprada l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança per als dos detinguts per la seua presumpta relació amb l’assassinat d’un home a Dénia, dimarts passat.

A Dénia, ens fem ressò de les més de 60 denúncies interposades per un veí, per sorolls i molèsties, contra un hotel de la ciutat. Altres denúncies i serveis són els portats a terme per la Policia Local de Xàbia durant el mes d’agost. I en pàgina de serveis, FGV oferix des de hui, dilluns, un servei substitutori d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp de la L9 del TRAM.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *