Escolta l'informació de hui, dimarts 10 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 10/09/2024

L’avanç informatiu de dimarts 10 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

L’actualitat comarcal encara està marcada per la tornada a l’escola als diferents centres educatius de la Marina Alta. A Dénia, ahir vam entrevistar a les 13.30 hores la regidora d’Educació, Melani Ivars, sobre l’inici del nou curs.

A Xàbia, per la seua part, al voltant de 3.600 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària i Cicles Formatius van començar el nou curs escolar. Mentrestant, a Calp, uns 160 alumnes han començat el curs escolar al segon institut d’educació secundària de Calp, ubicat provisionalment a la Casa de Cultura.

Pel que fa a Teulada, 1.416 alumnes van començar les classes als col·legis Sant Vicent Ferrer de Teulada i Cap d’Or de Moraira, així com a l’IES Teulada. I a El Poble Nou de Benitatxell es va iniciar el curs escolar 2024-2025 al CEIP Santa Maria Magdalena amb alguns canvis en els accessos a causa de les obres de reforma del col·legi.

En l’àmbit polític, el PSPV-PSOE de Xàbia comença el nou curs polític amb una reunió de l’executiva local i el grup municipal. Precisament, el seu líder, José Chulvi, és el nostre convidat al ‘primer café’. En l’àmbit polític municipal, Calp retira l’augment de la taxa de fem, en detectar un error en el seu càlcul.

Més política, perquè Gent de Dénia ha manifestat, en un comunicat, el seu rebuig a la inauguració d’una placa dedicada al poeta Vicent Andrés Estellés, pel seu marcat caràcter pancatalanista.

Entre les previsions, a Ondara, aquesta vesprada, es presenta a la ciutadania el projecte d’adequació i millora de la plaça Major; i hui l’Espai Jove reprén la seua activitat amb diverses novetats.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *