Escolta l'informació de hui, dimarts 10 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 10/09/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimarts 10 de setembre del 2024, són els següents:

La regidora d’Educació a l’Ajuntament de Xàbia, Mavi Pérez, assegura la necessitat imperiosa de construir un nou col·legi en el cicle de Primària. Així s’ha pronunciat en una entrevista per a Dénia FM sobre l’inici del curs 2024-25, que ha començat a Xàbia amb al voltant de 3.600 alumnes entre els nivells d’Infantil, Primària, Secundària i Cicles Formatius.

A Calp, per la seua part, al voltant de 160 alumnes han començat el curs escolar en el segon Institut d’Educació Secundària, ubicat provisionalment a la Casa de Cultura. Així, aquest segon centre tan reivindicat comença a caminar mentre s’espera la construcció de les seues instal·lacions a la partida Gargasindi.

El Sindicat d’Empleats Públics ha fet pública una sentència del TSJ de la Comunitat Valenciana per la qual es condemna a l’Ajuntament de Dénia a reconéixer un complement de destinació superior a una treballadora municipal i a l’abonament dels endarreriments deixats de percebre des de 2017 fins a l’actualitat.

El PSPV-PSOE de Xàbia ha iniciat el nou curs polític. I el seu líder, José Chulvi, ha visitat el nostre primer café per abordar diferents temes d’actualitat al municipi, com l’accés a l’habitatge o projectes en stand by com el centre d’interpretació del far del Cap de Sant Antoni. Chulvi també ha valorat la gestió del tripartit.

Des de Pego, s’ha donat a conéixer que la Conselleria de Turisme ha retirat les ajudes als municipis afectats per l’incendi de la Vall d’Ebo de 2022. Les ajudes contemplaven una xifra de 4,3 milions d’euros, però només s’han rebut al voltant de 2,6 milions; la resta s’ha eliminat del pressupost de la Generalitat.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *