Esports

El RCN Dénia va copar els podis en el Nacional de Kayak de mar

La representació dianense va sumar 1 or 4 plates i 2 bronzes en esta cita tan important celebrada a la Vila Joiosa
Palistes del RCN Dénia en el Nacional de Kayak de Mar / RCN Dénia

El Real Club Náutico de Dénia (RCND) ha brillat en el Campionat d’Espanya de Kayak de Mar, celebrat els dies 6, 7 i 8 de setembre a la Vila Joiosa, un esdeveniment que ha servit d’avantsala per al Mundial de Kayak de Mar que se celebrarà en estes mateixes instal·lacions en 2026. Els palistes dianenses han deixat la seua petjada en esta important cita, aconseguint un total de 7 medalles: 1 or, 4 plates i 2 bronzes, consolidant al club com una potència en la disciplina.

La competició va començar el dissabte sota condicions desafiadores. La forta calor i una mar inusualment tranquil·la van fer que els 15.000 metres de recorregut per a les categories superiors foren una prova de resistència i estratègia. El dia va arrancar amb les embarcacions dobles infantils, que van completar un recorregut de 3.000 metres, seguit per les categories cadet i tradicional en un circuit de quasi 9.000 metres. Malgrat les adversitats, els esportistes del RCNDénia van demostrar la seua capacitat per a adaptar-se i destacar.

En els 9.000 metres, Nino Van der Zeeuw es va coronar campió d’Espanya en la categoria Cadet B Ss1, guanyant la medalla d’or i mostrant un rendiment excel·lent. Gloria Martin també va pujar al podi en obtindre la medalla de bronze en la categoria Dona Sènior Tradicional. Maik Dimitrov va afegir un altre bronze al palmarés del club en finalitzar tercer en la categoria sub-23 Ss1 en l’exigent prova de 15.000 metres.

La jornada dominical no va ser menys exigent, amb temperatures elevades i un vent que va anar guanyant força al llarg del dia. No obstant això, els palistes del RCND no es van deixar intimidar. Sebastián Stella es va destacar en els 3.000 metres, aconseguint la segona posició en la categoria infantil B Ss1. En la prova de 9.000 metres, Nino Van der Zeeuw i Jon Walton es van proclamar subcampions d’Espanya en la categoria Cadet Ss2, sumant una medalla de plata més per al club. Maik Dimitrov i Toni Gil van fer el propi en la categoria sub-23 Ss2, també obtenint la plata i demostrant el seu gran nivell competitiu.

El rendiment dels dianenses no sols va ser destacat en l’àmbit individual, sinó que també es va reflectir en la classificació general de la lliga, on el club es va posicionar com el millor en la lliga cadet masculina i segon en la lliga sub-23 masculina de tota la temporada. Estos resultats demostren l’excel·lent treball i la dedicació del club, que va competir amb més de 60 clubs de tota Espanya.

Amb estos impressionants resultats, el Real Club Náutico Dénia reafirma la seua posició com un dels millors clubs de Kayak de mar a Espanya, preparat per a afrontar nous desafiaments i continuar collint èxits en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *