Cultura

Ondara celebra setembre amb una intensa programació cultural que inclou literatura, trobades literàries i espectacles de circ

Les activitats començaran el dimarts 17 de setembre amb la presentació del llibre "Notaflorismos"
Ondara / Redacció

Aquest mes de setembre, Ondara es converteix en un epicentre cultural amb una agenda plena d’activitats organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Amb propostes que van des de la presentació de llibres fins a espectacles de circ, l’oferta cultural busca atraure públics de totes les edats i interessos.

El proper dimarts 17 de setembre, la Biblioteca d’Ondara acollirà la presentació del llibre “Notaflorismos“, de Francisco Cejudo, a les 17:30 hores. Aquesta obra, que reuneix anotacions aforístiques escrites entre 2019 i 2022, serà presentada en un acte que promet ser un punt de trobada per als amants de la literatura i els pensaments concisos i reflexius. Els assistents tindran l’oportunitat de conéixer de prop l’autor i d’endinsar-se en un gènere que convida a la introspecció.

El divendres 27 de setembre, la Casa de Cultura d’Ondara serà l’escenari d’una vetllada especial titulada “Amb veu de dona“. A partir de les 20:00 hores, tindrà lloc un encontre lector on es realitzarà una lectura en veu alta d’un recull de textos escrits per dones. Aquesta activitat busca donar protagonisme a les veus femenines en la literatura, creant un espai íntim i participatiu on els textos cobren vida a través de la paraula i la interpretació. És una oportunitat única per descobrir la riquesa de les obres escrites per dones i per compartir-les en comunitat.

Per tancar el mes, el diumenge 29 de setembre, l’Auditori Municipal d’Ondara oferirà un espectacle de circ titulat LLAR, a les 18:30 hores. Aquest espectacle, que és gratuït i obert a tots els públics, combina l’arquitectura i les arts circenses, amb la fusta com a protagonista central. LLAR explora la construcció d’un refugi, un espai de seguretat i calma, a través d’acrobàcies i escenes que deixaran bocabadats a grans i menuts. És una proposta escènica que uneix l’emoció del circ amb una posada en escena innovadora i visualment captivadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *