Esports

Els socis del RCND avalen la gestió de Jaime Portolés

Amb 139 vots a favor i cap en contra, tant el pressupost com els comptes anuals van rebre el suport absolut dels presents en l'assemblea
Jaime Portolés president del RCND en l'assemblea / RCND

El Real Club Náutico Dénia (RCND) va celebrar la seua Assemblea General Ordinària 2024, una cita anual en la qual els socis del club es van reunir per a avaluar i aprovar les gestions econòmiques i administratives de l’últim exercici. En esta ocasió, els assistents van recolzar de manera unànime tant el pressupost de l’exercici com els comptes anuals presentats.

L’assemblea, presidida per Jaime Portolés, va comptar amb la presència dels membres de la Junta Directiva: Juan Riera, Vicepresident; Juan M. Calvente, Tresorer; Nicolás Candela, Secretari; Juan A. Carmona, Comodor; i Antonia Simó, Vocal. Durant la sessió, es van exposar detalladament els informes econòmics del club, així com la situació actual entorn de la pròrroga de la concessió i el projecte del passeig, temes de gran rellevància per al futur del club.

Jaime Portolés va agrair la presència i el compromís dels socis, així com el suport constant i l’esforç de tota la junta directiva. Així mateix, va destacar l’excel·lent treball realitzat pels empleats del club, l’esforç del qual ha sigut fonamental per a mantindre el bon funcionament de les activitats i servicis oferits.

L’assemblea va culminar amb una mostra de la unitat i suport dels socis cap a la gestió del club, reflectida en l’aprovació per unanimitat dels punts de l’orde del dia. Amb 139 vots a favor i cap en contra, tant el pressupost com els Comptes Anuals van rebre el suport absolut dels presents.

Amb estos resultats, l’Assemblea General Ordinària 2024 es va donar per conclosa, reafirmant la confiança dels socis en la direcció del Real Club Náutico Dénia i el seu compromís amb el desenrotllament continu del club. Una vegada més, l’esdeveniment es va dur a terme en la sala d’actes del club, consolidant la tradició de participació i suport de la comunitat nàutica dianense.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *