Escolta l'informació de hui, dimecres 11 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 11/09/2024

L’avanç informatiu de dimecres 11 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Des de hui entra en vigor la suspensió cautelar, durant un any, de la concessió de certificats de compatibilitat per a vivendes turístiques en el centre urbà de Dénia; també se suspén el canvi d’ús de baixos comercials en vivendes turístiques. Esta mesura no s’aplica en les zones de l’extraradi com Les Marines, Les Rotes i el Montgó.

En el ple de l’Ajuntament de Calp, es retirava de l’orde del dia este punt per a aprovar la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la recollida domiciliària d’escombraries. L’alcaldessa, Ana Sala, agraïa l’error detectat per Defendamos Calpe. Explicava que s’ha tractat d’un error humà, que no s’havia calculat bé, un error aritmètic.

D’altra banda, Toybags, empresa de motxilles amb seu a Ondara, en col·laboració amb la fundació Anar, entitat espanyola encarregada de la protecció als menors, han llançat una campanya contra el bullying escolar denominada ‘Beo, beo‘.

En pàgina educativa pròpiament dita, en l’entrevista mantinguda ahir en l’informatiu de les 13.30 hores, l’edil d’Educació de Xàbia, Mavi Pérez incidia en la necessitat imperiosa de construir un nou centre de Primària en el municipi. Més en formació, amb el nou curs que comença en la UNED Dénia el pròxim 30 de setembre.

En pàgina comarcal, Turisme ha retirat ajudes als municipis afectats per l’incendi de la Vall d’Ebo, d’agost de 2022. I entre les cites per a esta setmana, Xàbia acull una jornada sobre Recursos Hídrics a la Marina Alta.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *