Política

El PSPV d’Els Poblets demana la dimissió de l’alcalde

Ho fan per una irregularitat en el servei de la Policia Local que ha ficat en risc la seguretat ciutadana
Policia Local en un servei / Imatge d'arxiu

El grup municipal del PSPV d’Els Poblets ha sol·licitat públicament la dimissió de l’alcalde José Luís Mas. La demanen per la seua gestió d’un incident relacionat amb la Policia Local que, segons ells, ha posat en risc la seguretat ciutadana. El PSPV denuncia la falta d’actuació davant una conducta irregular del 17 de juny de 2023. Un agent de la Policia Local va ser enviat a entregar un paquet en un restaurant de Xàbia, on el cap policial participava en un banquet privat.

Segons el PSPV, l’agent va usar un vehicle oficial, deixant desatesa la seguretat del municipi. Aquest fet, presenciat per diverses persones, ha estat considerat greu pel grup socialista i va generar preocupació i rumors entre la població.

Tot i conéixer la situació, l’alcalde José Luís Mas va admetre en el ple que va optar per no prendre mesures disciplinàries. El PSPV critica la “deixadesa de funcions” i adverteix que la inacció podria fer-lo còmplice d’una falta greu.

L’incident ha provocat preocupació per l’impacte en la seguretat del municipi. El PSPV demana la dimissió de l’alcalde i insta la resta de partits a reflexionar sobre les conseqüències de mantindre’l en el càrrec, ja que consideren que no ha actuat de manera responsable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *