Transports

Calp introduïx millores en el projecte del Servei Públic de Transports

Les modificacions aposten per vehicles més sostenibles, millores en el servei i la seguretat
Taxis en Calp / Facebook Ajuntament de Calp

L’últim ple de la corporació municipal de l’Ajuntament de Calp ha aprovat, de forma inicial, la modificació del projecte de servei públic de transports de Calp.

S’han introduït algunes millores després d’haver estat remés a les diferents administracions i operadors implicats, com l’ús d‘autobusos més sostenibles, cosa que implicarà un increment del cànon aportat per l’Ajuntament perquè el servei siga viable per a la concessionària, una major cobertura als col·legis i l’establiment d’un punt violeta juntament amb la reguarda de la Policia Local, un servei a demanda que permetrà que les dones puguen agafar l’autobús amb major seguretat.

Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat millorar el transport en autobús urbà i que comptarà amb tres línies. Ara, el projecte se sotmetrà a un nou període d’informació pública i, en cas de no rebre noves al·legacions, passarà a estar aprovat de forma definitiva, cosa que permetrà que puga eixir a licitació.

Aquest punt va ser aprovat per l’equip de govern i Defendamos Calpe amb l’abstenció del grup popular.

Modificació puntual del PGOU

D’altra banda, per a donar compliment a una sentència, aquesta sessió plenària aprovava la modificació inicial i puntual del PGOU pel que fa a la regulació de la transició entre la qualificació de Nucli Antic i Expansió de Casc.

Aquesta decisió afecta les llicències per a les edificacions que es construïsquen tenint en compte, com ha explicat el regidor de Territori, Juan Manuel del Pino, que el PGOU permet que les vivendes del nucli antic puguen tindre 2 altures i en l’expansió del casc puguen tindre 4 altures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *