Escolta l'informació de hui, dijuos12 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 12/09/2024

L’avanç informatiu de dijuos 12 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

En la pàgina de successos, ahir coneixíem més detalls d’aquesta operació policial duta a terme a Dénia per la Policia Nacional per a esclarir l’assassinat, el 3 de setembre, d’un home de 53 anys, a qui van disparar a boca de canó al garatge d’un domicili a Dénia, sent el presumpte mòbil del crim un assumpte relacionat amb la compra de cinc quilos de cocaïna. Un dels detinguts va ser localitzat amagat en la part posterior d’un vehicle quan intentava fugir del seu domicili.

I completem el capítol de successos, tres persones –dues dones i un home– van resultar ferides després d’un xoc frontal entre dos vehicles a la N-332, en la incorporació Dénia-Ondara, a l’altura del centre comercial.

En clau gastronòmica, aquest matí es presenta la VII edició de D*na Festival Dénia, a celebrar els dies 28 i 29 de setembre, a la Marineta Cassiana.

En la pàgina més política, el director general de Ports, Marc García, confirmava ahir a l’equip de govern de Dénia que el futur centre de formació Gent de Mar no es construirà en la zona portuària.

Més a Dénia, on s’ha presentat la nova marca ‘Comerç de Dénia’. El treball, desenvolupat per l’agència SapristiDécom!, ha suposat l’actualització de la marca comercial existent (Dénia Shopping), buscant que siga més pròxima per a la gent, més inclusiva i amb un nom ja conegut i reconegut per tota la població.

També en matèria comercial, torna la campanya Bono Comerç per a incentivar les compres en el comerç local de Calp. Es podran adquirir bons de consum per valor de 20 €, 50 €, 100 € i 150 € que podran canviar en els establiments adherits a la campanya.

Més a Calp, que sol·licita a la Generalitat Valenciana la declaració d’emergència sanitària forestal per la seca del pi, convertint-se en el primer Ajuntament a sol·licitar-ho a la conselleria de Medi Ambient.

I a Ondara, la regidoria del Major, dirigida per Jordi Ruiz, impartirà cursos de gimnàstica i ment activa en aquest curs 2024-25. Aquest últim s’impartirà des del 17 de setembre, al centre social, i el primer, des del 18 d’aquest mes, al pavelló municipal.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *