Esports

Dénia Bàsquet inicia la seua pretemporada davant el CB Ifach Calpe

El partit es jugarà este dissabte en el pavelló Domingo Crespo de Calp a les 18 hores
Dénia Básquet sènior / Dénia BC

Després de diverses setmanes d’intens treball en els entrenaments, els equips del Dénia Bàsquet estan llestos per a enfrontar les seues primeres trobades de pretemporada. Este cap de setmana, els equips masculins i femenins començaran a mesurar la seua preparació en la pista, brindant els primers senyals del potencial que portaran a la temporada 2024-2025.

Debut del sènior masculí Tercera FEB a Calp

L’equip sènior masculí de Tercera FEB obrirà la seua pretemporada este dissabte a les 18.00 hores en el recentment renovat pavelló Domingo Crespo de Calp. S’enfrontaran a l’equip local, que esta temporada militarà en 1a Nacional i s’ha reforçat amb jugadors de gran nivell a la recerca de l’ascens a Tercera FEBR.

Serà la primera oportunitat per a veure en acció als homes dirigits per Eduardo Clavero i Xavi Díaz, els qui han treballat intensament en les últimes setmanes. Una de les principals novetats en les files del Dénia Bàsquet serà el retorn del pivot Jordi Soler, un jugador format a Dénia que torna a les pistes després d’un període allunyat del bàsquet, tancant així la plantilla per a la temporada.

Sènior Femení s’estrena a casa

L’equip sènior femení també debutarà este cap de setmana. Rebrà al CB Ondara el diumenge a les 12.30 hores en el pavelló Joan Fuster. Serà la primera oportunitat de veure a les noves incorporacions sota la direcció de Juan Luis Pérez: Ariana Gavilá i Neus Mulet, ambdues tornen al club després de la seua formació a l’escola de Dénia, i Manal Douah, qui fa el salt de júnior a sènior esta temporada.

Al costat d’elles, l’equip continuarà comptant amb l’experiència de jugadores com Vera Navarro, Mónica Sebastián, Sandra González, Indira Martí, Lucía Mañas, Laura Berenguer, Claudia Giner i Patricia Catalá, que buscaran consolidar a l’equip en esta nova etapa.

Dénia BC sènior femení | Dénia BC

Sènior Masculí 1r Zonal: primer test en Joan Fuster

L’equip sènior masculí de 1r Zonal també tindrà el seu primer enfrontament de preparació este dissabte a les 17.00 hores en Joan Fuster, on es mesurarà davant CB Ondara. L’equip presenta este curs diverses novetats, incloent-hi el retorn de Quico Lasarte i Alex Micó, a més de les incorporacions de l’alcoià Joan Dura i el jugador de Xàbia, Fernando Serrano. Alex Moscardó, qui ha passat per totes les categories formatives del club, també fa el pas a categoria sènior.

La plantilla comptarà a més amb jugadors ja coneguts com a Carlos Vila, Jaime Hidalgo, David Serra Botella, David Serra Morera, Borja González, Marc Muñoz, Pedro Crespo i Sergio Moreno.

Jornades d’amistosos per a les categories inferiors

A més dels equips sènior, diversos conjunts del club, des de preinfantil fins a Júnior, tindran l’oportunitat d’iniciar la seua preparació enfrontant-se en amistosos contra equips d’Oliva i Gandia en el pavelló Joan Fuster al llarg del cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *