Esports

Dénia celebrarà la 6a edició de la “Lliga 100 Palades Solidàries”

En la prova remaran esportistes que han superat un càncer de mama o que hagen patit alguna malaltia relacionada
Presentació de la prova en Marina Dénia / Marina Dénia

Este matí s’ha dut a terme la presentació de la 6a edició de la “Lliga 100 Palades Solidàries Suma Contra el Càncer de Mama” en el Port Esportiu i Turístic Marina Dénia. Este esdeveniment, que se celebrarà el diumenge 29 de setembre, té com a objectiu unir esport i solidaritat en la lluita contra el càncer de mama.

En la presentació van participar Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia; Mª José García, regidora de Promoció Econòmica; Michel Lettelier, doctora i remera del Club Rem Marina Dénia; i Vanessa Nicolau, membre de la junta directiva del Club de Rem.

Gabriel Martínez va destacar la importància i la humanitat d’esta activitat, assenyalant l’orgull que sent el port en acompanyar al Club de Rem en esta iniciativa cada any. Vanessa Nicolau, per part seua, va recordar que fa sis anys van començar sent seu d’este esdeveniment, i que hui dia compten amb un equip de dones que han superat el càncer de mama, i prompte sumaran un segon equip.

El desafiament es desenrotllarà en dos parts. La primera, que tindrà lloc d’11.30 a 13.30 hores, estarà reservada per a esportistes que han superat un càncer de mama o que han patit alguna malaltia relacionada. Els participants remaran en mangues d’entre 350 i 400 metres, completant 100 palades. Les inscripcions per a esta part de l’esdeveniment es realitzaran de 8.00 a 9.00 hores en la carpa habilitada en Marina Dénia.

La segona part, denominada “Desafiament per la Igualtat”, comptarà amb la participació d’equips mixtos de dones i homes que practiquen rem en la modalitat d’oci. Estos equips competiran en una distància de 1.000 metres.

Enguany, com a novetat, s’ha programat una xarrada titulada “El rem com a salvavides”, que se celebrarà el divendres 27 de setembre a les 19.30 hores. En esta xarrada, la Doctora Santana, l’entrenadora Maite Lloret, i Lourdes Ordóñez i Maite Faus del Club de Rem Marina Dénia, parlaran sobre els beneficis del rem per a persones que han superat un càncer de mama.

Michel Lettelier va agrair el treball realitzat per Vanessa i Maite, així com el suport del Club de Rem i els remers, destacant la importància de comptar amb molta gent treballant per a preparar la regata. Mª José García, per part seua, va reafirmar el compromís de l’ajuntament amb esta mena d’iniciatives, expressant el seu desig que continuen en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *