Victòria aclaparadora del CD Paidos – F. Fernández Luna en el seu debut de lliga

L'equip dianense va véncer en la pista de l'Aspe FS per 2 a 10 després d'un gran partit
Equip juvenil del CD Paidos - F. Fernández Luna / CD Paidos Dénia

El CD Paidos – F. Fernández Luna va començar la seua campanya de lliga de manera espectacular en imposar-se per un contundent 2-10 en la seua visita a la pista de l’Aspe FS. Malgrat un inici complicat, en el qual els dianenses van encaixar dos gols en tot just tres minuts, l’equip va saber reaccionar i donar-li la volta al marcador de manera brillant.

La mala arrancada no va desanimar als visitants, que van pujar les seues línies i van augmentar la pressió. A partir del minut 10, Pau Valero va retallar distàncies, la qual cosa va ser l’inici d’una remuntada que Andreu va continuar amb el gol de l’empat.

Amb el marcador igualat, el CD Paidos va mantindre un ritme alt de joc, dominant al seu rival i mostrant una gran efectivitat ofensiva. Miguel va ser el màxim protagonista en anotar quatre gols, seguit per Andreu amb dos tants més, mentre que Jorro i Pau Valero també van aportar al marcador per a segellar la golejada.

Esta victòria no sols va omplir de confiança a l’equip, sinó que també els va situar en la part alta de la classificació, destacant el seu potencial ofensiu i deixant clares les seues intencions per a esta temporada.