Política municipal

Raquel Violero assumirà Serveis Socials, Joventut i Igualtat a Xàbia

La nova regidora, del grup municipal del PP, ja ha pres possessió del seu càrrec
Raquel Violero prometent el seu càrrec d'edil / Ajuntament de Xàbia

Raquel Violero ja és regidora de l’equip de govern de l’Ajuntament de Xàbia. Violero ha pres possessió del seu càrrec durant el ple extraordinari celebrat el dilluns 16 de setembre.

La nova regidora del grup municipal del PP substituïx Enrique Escivá, qui va presentar la seua dimissió el passat mes d’agost. Violero ha promés el seu càrrec davant la resta de membres de la corporació municipal.

Oposició

Tant el portaveu del grup municipal del PSPV-PSOE, José Chulvi, com la de Compromís, Carme Català, han donat la benvinguda a Violero.

No obstant això, han aprofitat l’ocasió per a posar en dubte que s’haja convocat un ple extraordinari, quan es podria haver esperat, al seu judici, al ple ordinari del mes de setembre.

Al respecte, l’alcaldessa, Rosa Cardona, els ha respost que la intenció és que Violero puga treballar, ja, al capdavant de les seues delegacions.

Regidories

Precisament, Chulvi ha preguntat per aquestes que assumirà la nova regidora. Al que Cardona ha avançat que, entre altres, assumirà Serveis Socials, Sanitat, Joventut, Igualtat, i Atenció als Residents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *