El Racing Ondarense avança en la Nostra Copa de Futbol sala

L'equip d'Ondara va véncer a l'UE Llocnou de Sant Jeroni per 1 a 2 després de jugar un partit molt igualat
Equip del Racing Ondarense / R. Ondarense

El Racing Ondarense, equip que milita en el Grup 3 de la Primera Regional de futbol sala, va iniciar amb bon peu la seua marxa en la II Nostra Copa en imposar-se per 1 a 2 a la UE Llocnou de Sant Jeroni en una trobada molt igualada.

Des de l’inici, tots dos equips van demostrar que, malgrat estar començant la temporada, estaven disposats a donar-lo tot en la pista. Durant la primera part, les oportunitats de gol es van succeir per a tots dos conjunts, però l’actuació destacada del porter del Racing OndarensePuche, va ser clau per a mantindre la seua porteria a zero.

En el minut 18, els visitants van aconseguir trencar la igualtat en el marcador quan José Antonio, després d’una excel·lent combinació, va anotar el 0 a 1, un gol psicològic que va afectar anímicament els locals just abans del descans.

La segona mitat va ser un festival d’oportunitats sense control, amb tots dos equips llançant-se a l’atac, però fallant en la definició. En el minut 28, Nico Mari va ampliar l’avantatge per al Racing Ondarense amb un tret creuat que va superar al porter local, posant el marcador 0 a 2.

Amb dos gols en contra, el Llocnou de Sant Jeroni va decidir arriscar, pujant les seues línies i pressionant constantment. L’esforç va donar els seus fruits en el minut 33 quan Carlos Pastor va aconseguir l’1 a 2, injectant emoció en el tram final del partit.

Final emocionant

Els últims minuts van ser d’alta tensió, amb els locals jugant amb porter-jugador per a intentar igualar el marcador. No obstant això, la defensa del Racing Ondarense, juntament amb la destacada actuació del seu porter Sergi, va obtenir mantindre el resultat fins al xiulet final.

Esta victòria permet al Racing Ondarense avançar a la següent ronda de la Nostra Copa i els brinda un important impuls de confiança de cara a l’inici de la lliga. L’equip d’Ondara es prepara ara per al seu primer compromís de lliga, que tindrà lloc el dimarts 1 d’octubre en el pavelló d’Altea, on s’enfrontaran al CD Futsal Costablanca Altea a les 20.15 hores.