Escolta l'informació de hui, dilluns 16 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 16/09/2024

L’avanç informatiu de dilluns 16 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Entre les previsions informatives de hui, presentació este matí de la III edició de Dénia Festival dels Humanitats de Dénia, a celebrar del 24 al 26 d’octubre. Un esdeveniment cultural i social que reunirà a Dénia a influents pensadors i experts a nivell internacional, per a debatre i reflexionar sobre els reptes als quals ens enfrontem els éssers humans en l’actualitat.

Mentres la setmana passada acabàvem amb bones notícies per als veïns de Teulada Moraria i El Poble Nou de Benitatxell, després de setmanes de problemes amb la potabilitat de l’aigua de les seues aixetes. Després dels resultats favorables en les analítiques realitzades per l’empresa concessionària Hidraqua, la Direcció General de Salut Pública confirmava el divendres a mitjan matí que l’aigua de l’aixeta torna a ser potable i, per tant, apta per a consum humà.

La Regidoria de Cultura de Calp ha iniciat l’expedient per a restaurar tres llocs emblemàtics del patrimoni històric i artístic del municipi que es troben en situació de deterioració. En concret es tracta de dos parts de l’antiga muralla i del mural de Gastón Castelló de la plaça del Mosquit.
Més a la ciutat del Penyal perquè continua donant suport al treball de la Massma en ajuda als sectors de la població més desfavorits i vulnerables. L’Ajuntament ha aprovat per unanimitat prorrogar per dos anys més el Conveni Marc de Col·laboració Interadministrativa en matèria d’Igualtat en l’àmbit comarcal de la Marina Alta, per a les anualitats 2024 i 2025.

Recordar que a ONDARA, fins al 20 de setembre hi ha de termini per a presentar les candidatures als PRemis 9 d’octubre Vila d’Ondara 2024, que es podran presentar tant en el registre d’entrada de l’Ajuntament com en el de la Casa de Cultura. També a Ondara, la regidoria de Festes i Tradicions, dirigida per Jordi Ruiz, impulsa una enquesta de valoració de SAnt Jaume 2024.

I noms propis de les festes, els de Carla Puerto i Laura Ramón els qui eren exaltades, este cap de setmana, com a Falleres Majors de Dénia 2024-25.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *