Successos

Detingut a Xàbia per suposada violència de gènere i quebrantar una prohibició judicial

Segons informa la Policia Local, l'home va causar gran alarma en l'Arenal en anar pel carrer ensangonat i amb un ganivet

La Policia Local de Xàbia ha detingut a un home per suposada violència de gènere, que va causar gran alarma social a la zona del barri de l’Arenal en anar pel carrer sagnant i amb un ganivet.

Els fets es van produir el diumenge cap a les 09:00 h del matí, quan es va rebre un avís del 112 informant que hi havia un home molt violent amb un ganivet i que volia entrar en un domicili dels apartaments Xàbia Park i estava amenaçant de mort els residents en aquesta vivenda.

Al lloc es van desplaçar immediatament totes les unitats operatives de la Policia Local. Es va localitzar un home que anava sense samarreta a la cantonada de la zona esportiva i serveis de l’Av. de París, el qual, en adonar-se de l’arribada de les unitats policials, va emprendre la fugida pels carrerons de Xàbia Park.

Després d’una persecució a peu i gràcies de nou a la col·laboració ciutadana, es localitza dins d’un local d’hostaleria de l’Av. de París, a un home d’uns 30 anys, sense samarreta, que portava restes de sang a la roba i el cos, procedint de manera immediata a la seua immobilització.

De les investigacions posteriors i de la important informació que faciliten testimonis i víctimes, els policies de les unitats de Seguretat Ciutadana desplaçades poden esbrinar que tot es va iniciar en un domicili dels apartaments de Xàbia Park, on s’havia reunit un grup de familiars després dels actes de celebració de les festes de Xàbia Park el passat dissabte.

En un moment donat va començar en el pis una baralla entre dos dels homes, resultant ferit de gravetat un d’ells en el seu braç esquerre per talls profunds.

L’altre home implicat va eixir de la casa amb la seua parella portant un ganivet que havia agafat de la cuina a la mà i profetitzant amenaces de mort. Ací van començar una sèrie de cridades de testimonis que caminaven pel carrer i que informaven d’aquest fet en directe a la Central de Policia Local i al 112, relatant un altre dels testimonis com l’home que portava el ganivet estava pegant a la dona que l’acompanyava, arrossegant-la pels cabells i que després s’havia posat a donar colps i trencar un vehicle que estava estacionat allí.

Una vegada comprovats els fets descrits i denunciats pels testimonis i víctimes, i atés que es va trobar el ganivet que portava l’home pel carrer amagat sota un vehicle estacionat a les immediacions, es va procedir a informar-lo que se l’investigarà per diversos delictes, entre ells el de suposada violència de gènere i per haver trencat una prohibició judicial que tenia vigent.

Es va procedir a la seua detenció per les unitats de Seguretat Ciutadana de la Policia Local desplaçades, i va ser traslladat al Quartell de la Guàrdia Civil per una unitat d’aquest Cos desplaçada al lloc per a continuar amb la investigació i esclarir els fets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *