Escolta l'informació de hui, dimarts 17 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 17/09/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimarts 17 de setembre del 2024, són els següents:

La Policia Local de Xàbia ha detingut a un home per suposada violència de gènere, qui va causar gran alarma en la zona de l’Arenal, en anar pel carrer ensangonat i amb un ganivet.
D’altra banda, la Policia Nacional ha desmantellat un laboratori de fabricació de substàncies estupefaents que es trobava ocult en una vivenda de Teulada, i ha detingut a 10 persones com a presumptes responsables d’organització criminal.

Al marge dels successos, l’alcalde de TEULADA Moraira, Raúl Llobell ha dut a terme una reestructuració de l’equip de govern amb l’objectiu de donar un impuls al projecte de legislatura. Entre altres canvis, el propi munícipe summa Contractació, a les delegacions que ja ostentava de Seguretat Ciutadana i Cicle Hídric.

Gent de Dénia presenta una moció al ple de la corporació perquè l’Ajuntament sol·licite a la Conselleria la declaració de la “seca del pi”, com una Emergència Sanitària Forestal, així com la dotació d’una assignació pressupostària extraordinària per a finançar un pla de contingència integral.

Raquel Violero ja forma part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Xàbia. Violero prometia ahir el seu càrrec, en ple extraordinari, com a nova edil del PP, en substitució d’Enrique Escrivá. Des de l’oposició es posava en dubte haver convocat un ple extraordinari i no esperar a l’ordinari de setembre.

L’últim Consell de Turisme de Calp ha abordat la problemàtica de la vivenda turística. En la reunió es va exposar que la localitat compta amb 5.617 vivendes turístiques de les 26.000 en total existents. Durant el debat van sorgir diverses propostes orientades a millorar el control i la fiscalització, així com fomentar un equilibri entre el creixement turístic i la qualitat de vida.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *