Cultura

Les dones escriptores de la Marina Alta protagonistes de les ‘Charlas de los jueves’ del Rotary Club Dénia

Tindrà lloc al Real Club Náutico de Dénia, demà, 19 de setembre, a les 20:00 hores

El Rotary Club Dénia inicia una nova temporada del seu conegut cicle ‘Charlas de los jueves’. La primera sessió tindrà lloc al Real Club Náutico de Dénia, demà, 19 de setembre, a les 20:00 hores,

La sessió d’inauguració portarà el títol “Mujeres escritoras de La Marina Alta” i tindrà com a protagonistes tres escriptores locals: Verónica Mengual, Isabel Ferrando i Empar Ferrer. El periodista i escriptor Jovi Lozano actuarà com a moderador.

Escriptores locals de renom al Rotary Club Dénia

En primer lloc, participarà Verónica Mengual, escriptora i periodista de Dénia. Mengual és coneguda per la seua obra en el gènere romàntic, amb diverses publicacions on destaca el poder de l’amor i la passió per la lectura.

A continuació, Isabel Ferrando, també periodista i escriptora, parlarà de la seua trajectòria. Ferrando va escriure el guió de la novel·la gràfica Destrozados, obra que posteriorment va ser il·lustrada per l’artista Castro.

Finalment, la sessió comptarà amb Empar Ferrer, escriptora especialitzada en literatura infantil. Ferrer considera aquest gènere especialment exigent, i a més, és una gran apassionada de la poesia.

Aquestes tres autores compartiran les seues experiències literàries i la seua connexió amb la Marina Alta. Aquest esdeveniment serà el primer d’un total de quatre xerrades que es duran a terme en els pròxims mesos, dins del marc del cicle cultural del Rotary Club Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *